Alapértelmezett nézet
Kapcsolat Bejelentkezés

Szakdolgozat

Témavezető Elérhetőség Téma címe Szabad / foglalt
 Dr. Farkas Zsuzsa  [E-mail megjelenítése] Alternatív fehérjékben előforduló kémiai szennyezők szabad
 Dr. Farkas Zsuzsa  [E-mail megjelenítése] Étrendkiegészítők egészségügyi kockázatai szabad
Dr. Farkas Zsuzsa [E-mail megjelenítése] Ultrafeldolgozott élelmiszerekkel kapcsolatos kockázatok  foglalt

Dr. Engelhardt Tekla

Dr. Strang Orsolya

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokkal/ fenntartható csomagolással kapcsolatos kockázatok foglalt

Dr. Engelhardt Tekla

Dr. Strang Orsolya

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

Édesítőszerekkel kapcsolatos kockázatok foglalt

 

Korábbi szakdolgozatok

Témavezető Elérhetőség Beadás éve Hallgató neve
Téma címe

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Engelhardt Tekla

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

 2022 Silje Karina Grindheim Rovaralapú fehérjék mint takarmány- és élelmiszerforrások: Az új technológiák és a lehetséges kockázatok szakirodalmi áttekintése (angol nyelvű)

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Engelhardt Tekla

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

 2022 Petrovszki Szonja Johanna A laboratóriumban előállított húskészítmények mint alternatív fehérjeforrások
Dr. Jóźwiak Ákos [E-mail megjelenítése]  2022 Zorka Mwendwa Rakonczay Automatizált hírszűrés az új fertőző betegségek kockázatának azonosítására a Viktória-tó medencéjében (angol nyelvű)

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Zentai Andrea

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

 2022 Caoimhe Kate Guinan Az illóolajok és nanorészecskék felhasználása az élelmiszeriparban: áttekintés (angol nyelvű)
 Dr. Farkas Zsuzsa [E-mail megjelenítése]  2023  Botyánszki Gréta  CBD-tartalmú étrend-kiegészítők egészségügyi kockázatai

Dr. Jóźwiak Ákos

Dr. Farkas Zsuzsa

[E-mail megjelenítése]

[E-mail megjelenítése]

 2023 Ann Mariya A körforgásos gazdasághoz kapcsolódó új élelmiszerlánc-kockázatok